https://www.unyegundemhaber.com/

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YAZ SPOR OKULLARI AÇILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı İlçe Spor Merkezi Yaz Spor Okulları açılış seremonisi gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seremonide her yıl olduğu gibi bu yıl da uygulanan İlçe Spor Merkezi Yaz Spor Okulları, tüm spor branşlarında açılarak faaliyete başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasında Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu;

“Bugün burada Gençlik ve Spor bakanlığımızın himayesinde çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, spor kulüplerimize sporcu kaynağı oluşturmak ve toplumda spor kültürü oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla 81 il merkezimiz ve ilçelerimizde her yıl uygulanan ilçe spor merkezleri ve engelli spor merkezleri çalışmaları tüm spor branşlarında açılarak yaz spor okulu çalışmalarımız başlamaktadır. Sizler ülkemizi sportif ve her platformda temsil ederek şanlı bayrağımızı göklere kaldıracaksınız. Bizler Gençlik ve Spor Bakanlığımızın antrenör ve beden eğitimi öğretmenlerimiz ile geleceğimiz olan siz gençler için Sporun ve Sporcunun her zaman Yanındayız.

Gençlerimiz daima önceliğimizdir. Türkiye’nin paha biçilmez zenginliği milletimizin geleceği Gençlerimiz, tüm planlarımızın ve geleceğimizin merkezindedir. Çünkü biliyoruz ki bu eşsiz cevherin doğru yöntemlerle işlenmesi sadece bugün değil Güçlü Türkiye için büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve vizyonla çalışmalarımızı hayata geçirirken temel arzumuz Türkiye’nin istikbali olarak genç nesilleri gerçek anlamda yetiştirmek ve geliştirmektir. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan desteklerini esirgemeyen Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Beye Ünye Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney Beye, Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı Beye ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç Beye teşekkürlerimi sunarım.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ünye’de de coşku ile kutlandı.

default 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ünye’de de coşku …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir