https://www.unyegundemhaber.com/

GENEL SEKRETER COŞKUN ALP PERSONELLE VEDALAŞTI

GENEL SEKRETER COŞKUN ALP PERSONELLE VEDALAŞTI

Yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, yaklaşık 3 yıldır birlikte çalıştığı belediye personeline veda etti.

Meclis Toplantı salonunda personelle bir araya gelerek helallik alan Genel Sekreter Alp, “3 yıllık süre zarfında Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler gibi vizyonel bir belediye başkanı ve sizlerle çalışmaktan son derece mutlu oldum. Hakkınızı helal edin” dedi.

“SİZLERLE ÇALIŞTIĞIM İÇİN MUTLUYUM”

3 yıllık süre zarfında Büyükşehir Belediyesi olarak güzel işlere imza attıklarını belirten Genel Sekreter Alp, Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla büyük bir ivme yakalandığını söyledi.

Genel Sekreter Alp, sözlerine şöyle devam etti:

“Memuriyet bir yaş sınırı koymuş ve bizde yaşa takılarak görevimizden ayrılıyoruz. Bu süre içinde yeni dostluklar, arkadaşlıklar edindim. Belediyedeki iş ve işleyişler konusunda da fikir sahibi olmuş oldum. Tüm arkadaşlar özveriyle çalıştılar. 3 yıla yakındır yaptığım hizmet sonucunda gördüm ki Ordu, Büyükşehir Belediyesi olmakla büyük bir ivme kazanmış. Ordu hizmete çok gerek duyan bir il. Büyükşehir Belediyesi de fazla iş yaparak şehri daha fazla geleceğe hazırlıyor. Yapılan hizmetlerden bunu görüyoruz. Yollar büyük oranda asfaltlandı. Köy şehir entegrasyonuna doğru gidiyoruz. Başımızda vizyonel bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Geldiği günden bu yana klasik belediyeciliğin dışında tarım ve hayvancılığa büyük önem verdi. Gıdaya yönelik yaptığı öngörünün önemi şimdi ortaya çıktı. Bende onunla çalışmaktan son derece mutluyum. Sizlerle çalıştığım için de mutluyum hakkınızı helal edin. Allaha ısmarladık.”

COŞKUN ALP KİMDİR?

10.03.1957 yılında Ordu’da dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise tahsilini Ordu’da tamamlandı.1974 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümüne girerek 1978 yılında yükseköğrenimini bitirdi.1981 yılında Yedek Subay olarak Askerlik görevini tamamladı. Çalışma hayatına 1983 yılında Kahramanmaraş D.S.İ. Bölge Müdürlüğünde Harita Mühendisi olarak göreve başladı. Tokat ilinde ve Altınkaya, Derbent Barajlarında çeşitli kademelerde Mühendis olarak görev yaptı.1993 yılında kurum değiştirerek Ordu İl Kadastro Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi olarak atandı. 1997 yılında tekrar D.S.İ. Ordu Şube Müdürlüğüne dönüş yaparak 1997 – 2000 yılları arasında Topçam Barajı Kontrol Mühendisi görevini sürdürmekte iken 2000 yılında D.S.İ. Ordu İl Şube Müdürlüğüne atandı.2016 yılında D.S.İ. Ordu İl Şube Müdürlüğü görevinden emekli olan Coşkun Alp, 2019 yılı yerel seçimlerinden bu yana Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapıyordu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir