https://www.unyegundemhaber.com/

GÜRECÜLÜ SPOR KOMPLEKSİ’NDE SONA DOĞRU

GÜRECÜLÜ SPOR KOMPLEKSİ’NDE SONA DOĞRU

Ünye Belediyesi tarafından Gürecülü Mahallesi’nde yapımı devam eden spor kompleksinde sona gelinirken mahalle sakinleri hizmeti kazandıran Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla Gürecülü Mahallesi’nde içerisinde halı saha, basketbol sahası, voleybol sahası, fitnes ve çocuk parkı bulunan spor kompleksinin yapımı devam ediyor. Reşat Akkaya Sokak’ta kısa süre önce başlayan ve tamamlanma aşamasına gelen çalışmalar kapsamında ekipler tam gaz çalışmalarını sürdürüyor.

Gençler başta olmak üzere Gürecülü Mahallesi’nin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan kompleks hakkında bilgi veren Gürecülü Mahalle Muhtarı Ceyhan Gür, “Mahallemizde içerisinde futbol sahasından basket sahasına kadar birçok aktivitenin yapılacağı spor kompleksimiz oluştu. Ünye Belediyemiz tarafından 1,5 dönüm alanın park olarak ayrılmasının ardından Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda hem halı sahamız hem de diğer spor aktivitelerinin yapılacağı alan hazırlandı. Çocuklarımız mahalle aralarında enerjilerini atıyordu ancak böyle bir ihtiyacın giderilmesi amacıyla Ünye Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla çalışmalar devam ediyor. Burası tamamlandığı zaman mahalle sakinleri tarafından beğeniyle kullanılacak bir alan olacaktır. Emeği geçen başta belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Mahallelerine spor kompleksinin kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle sakinleri ise Başkan Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir