https://www.unyegundemhaber.com/

HAKEMLER EYNESİLE ÇALIŞTI KALECİ PANTER KESİLDİ.

HAKEM MAÇA DAMGA VURDU. EYNESİL BİR KERE GELDİ UZATMADA ODA GOL OLDU.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 2. Grup 7. hafta maçının önüne hakem kararları geçti. Ünye Şehir Stadyumunda hava şartlarının güzel olduğu bir ortamda Ligde 2. Sırayı paylaşan 2 takımın mücadelesinde gülen taraf uzatmalarda golü bulan Eynesil Belediyespor oldu.

Ünye 1957 Spor Eynesil Belediyespor maçında 90 dakika boyunca tek kale oynayan Yeşil Beyazlı takım orta hakemi Yasin Kalcıoğlu ve Eynesil Belediyespor galecisini geçemeyerek sahadan yeni ayrıldı.

Ufuk Uysal yönetiminde sahaya çıkan Ünye 1957 Spor taraftarın desteğini de arkasına alarak oyunun kontrolünü ele aldı. Gol girişimlerinde Ünye 1957 Sporu durduran orta hakem ve Eynesil spor kalecisi olurken Eynesil sporun tek atağında golü bularak 3 puanı aldı

Maçın hakemi Yasin Kalcıoğlu verdiği ve vermediği kararlarla sporseverlerin tepkisini alırken Ünye 1957 sporlu teknik kadroyu da çileden çıkardı. Sık sık yedek kulübesiyle tartışmalar yaşayan hakem faul beklenen pozisyonda Eynesil sporun gol atmasına sebep olduğu için tribünlerden tepki aldı. Daha sonra hakem ve sporcular arasında çıkan tartışma sonucu maç uzatmalarda yarım kaldı.

Maçın sonucunu TFF’nin alacağı karar verecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir