https://www.unyegundemhaber.com/

Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Vali Tuncay Sonel, yaşadıkları sorunları ve taleplerini iletmek üzere kendisiyle görüşme talebinde bulunan vatandaşları dinlemek ve dertlerine çözüm bulmak amacıyla her hafta Çarşamba günleri düzenlediği “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların devletle olan bağını güçlendirmek, sorunlarına etkili ve hızlı çözümler üretebilmek amacıyla düzenli aralıklarla yapılan “Halk Günü” toplantısı, Valilik toplantı salonunda Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında ilgili kurum müdürlerinin ve vatandaşların katılımıyla yapıldı. 

Her “Halk Günü” toplantısında olduğu gibi ilk olarak çocukları sevindiren ve onlara oyuncak hediye ederek mutlu olmalarını sağlayan Vali Sonel, daha sonra toplantıya katılan vatandaşların sorun, şikayet ve isteklerini dinledi. 

Kendisine iletilen sorun, şikayet ve istekleri not alarak ilgili kurum amirlerine talimat veren Vali Tuncay Sonel, vatandaşın taleplerinin çözüme kavuşturulmasını isteyerek, yapılacak çalışmaları takip edileceğini belirtti. 

158 vatandaşımızın katıldığı toplatıda konuşan Vali Tuncay Sonel, “Valiliğimizin kapısı yöre insanımıza her daim açık. Amacımız, devletimizin sıcaklığını ve şefkatini tüm vatandaşlarımıza göstermek. Halk gününe katılarak yardım talebinde bulunan vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bu isteklerin yerine getirilmesinde katkıda bulunan iş insanlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“Halk Günü”ne katılan vatandaşlarımız ise kendileriyle tek tek görüşerek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, “Allah sizlerden razı olsun. İyi ki varsınız, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” diyerek, duygularını ifade ettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir