https://www.unyegundemhaber.com/

Haluk İpek’in Terbiyesizliğine Tomakin VE Taşçı Sessiz Kaldı

Haluk İpek’in Terbiyesizliğine Tomakin VE Taşçı Sessiz Kaldı

47 MKYK ÜYESİNDEN BİRİ OLAN HALUK İPEK’İN SÖZLERİNE TEPKİSİZ KALAN HALİT TOMAKİN VE ERGÜN TAŞÇI’YA SERT TEPKİ…

AK Parti MKYK üyesi Haluk İpek’in katıldığı bir iftar programında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e yönelik söylediği söz partililerin tepkisine sebep oldu. Ancak en ilginç olan konu ise İl Başkanı Halit Tomakin ve Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’nın Haluk İpek’in sözüne tepkisiz kalmasıydı.

GÜLER DAVET EDİLMEDİ
2011 yılında AK Parti Genel Sekreteri olan ancak yürütemeyince görevden alınan ve şu anda AK Parti MKYK’sındaki 47 isimden sadece biri olan Haluk İpek, Ordu’da bir iftara katıldı. İftara, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ve Ordu Milletvekili Ergün Taşçı da katıldı. İftara Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler davet edilmedi.

BİZANS KOROSU
İftar sonrası İl Başkanı Halit Tomakin, birlik beraberlik (!) konuşması yaparken MKYK Üyesi Haluk İpek ile Ergün Taşçı arasında sohbet gerçekleşti. İpek’in bu sırada Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e yönelik söylediği söz İl Başkanı Halit Tomakin’in mikrofonuna yansıyarak salonda duyuldu. Bu sırada ne Halit Tomakin’den ne de Ergün Taşçı’dan tepki gelmedi. Ertesi gün olay ulusal basına düşmesine rağmen bu ikiliden yine ses çıkmadı.

ORDU’YA KATKILARI BİLE YOK
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in kurucusu olduğu AK Parti’den hasbelkader il başkanı ve vekil olan bu ikilinin, Enerji Bakanlığı yapmış, bugün OBB Başkanlığını yürüten Hilmi Güler’e yönelik sürekli entrika yapması ve Güler’e yönelik tüm komplolara sessiz kalmaları Ordululardan ve AK Partililerden büyük tepki görüyor.
Vekil Taşçı ve İl Başkanı Tomakin’in görev süreleri boyunca Ordu’ya en küçük bir katkıları olmadığı halde, hala Recep Tayyip Erdoğan üzerinden politika yapmaları komik karşılanıyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

SEÇİM YASAKLARI BAŞLADI

31 Mart yerel seçimler öncesinde, propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları, 21 Mart 2024 Perşembe sabahı başladı ve oy verme gününden önceki gün saat 18.00'de sona erecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir