https://www.unyegundemhaber.com/

HEKİMLER GREVE GİDİYOR

Ünye’de aile hekimleri 17-18 Şubat tarihlerinde iş bırakma eylemi yaptıklarını duyurmak ve kamuoyunu bilgilendirmek için 1 gün önceden görev yaptıkları aile sağlığı merkezleri girişlerine iş bırakma eylemi yapacakları ile ilgili yazılar astı.

Asılan afişlerde, “Değerli vatandaşlarımız, Aile Sağlığı Merkezimiz 17–18 Şubat 2022’de 2 gün kapalı olacaktır. Sağlık Bakanlığımız bizi koruyamamaktadır. Her gün yeni bir şiddet olayıyla karşılaşılmaktadır. Maaşlarımız günden güne erimekte ve haklarımız verilmemektedir. Çıkarttıkları yönetmeliklerle haksız bir biçimde üzerimize yoğun bir baskı oluşturmaktadır. Artık başka çaremiz kalmadı. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz. Cari giderler eridi, maaşlar eridi dedik, dinlemediniz. Artık eylem vakti. 17-18 Şubat 2022 tarihlerinde iş bırakıyoruz. Etkin bir sağlıkta şiddet yasası istiyoruz. 30 Haziran 2021 tarihli ödeme sözleşme yönetmeliğinin geri çekilmesini ya da revize edilmesini istiyoruz. Çalışan tüm meslektaşlarımız için makul bir ödeme, rahat bir emeklilik istiyoruz. Aile Sağlığı Merkezi gider ödemelerinin yeniden değerlendirilerek artırılmasını istiyoruz” ifadelerine yer verildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir