https://www.unyegundemhaber.com/

HEM AŞI OLDULAR HEMDE DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle sağlık çalışanlarını ve hastalara ziyarette bulundu.

Ünye Devlet Hastanesini ziyaret eden Kaymakam Güney ve Başkan Tavlı Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Taner Kutlu’nun da bulunduğu ziyaret esnasında kadın sağlık çalışanlarına ve kadın hastalara karanfil takdim etti.

Ziyaret bittikten sonra Koronavirüsle mücadele kapsamında devam eden aşı çalışmalarına Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da katılarak, Ünye Devlet Hastanesinde daha önce oluşturdukları randevu saatinde koronavirüs aşılarını oldular.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney yaptığı açıklamada :

 “Salgınla mücadele konusunda aşı olmak önemli. Devletimiz Dünya’ya örnek olacak etkinlikte, adil, risk gruplarını önceleyen, sistematik bir şekilde en büyük şehrimizden kırsaldaki-taşradaki en küçük birimimize kadar risk gruplarına göre aşılama programına başlamıştı. Bu çerçevede aşı programı Mülki idare amirleri, belediye başkanlarına gelmişti. Biz sıramız gelir gelmez hastanemizde aşımızı olduk. Şu an itibariyle herhangi bir yan etkisi oluşmadı. Sağlık çalışanlarımız, kolluk kuvvetlerimiz, yaş gruplarına göre aşılama çalışmaları devam ediyor. Bugün itibariyle Ünye’de aşılamada Sağlık Bakanlımızın belirlediği rakamları yakalamış durumdayız. Ben sırası gelen tüm vatandaşlarımızın aşılarını olmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise yaptığı konuşmada :

“Pandemi sürecinde kurallara ne kadar özen gösterirsek o kadar vaka sayısında düşüş oluyor, ne kadar gevşeme gösterirsek de anında vaka sayıları yükseliyor. Bu da demek oluyor ki kurallara uyduğumuzda biz bu sürece katkı vermiş oluyoruz. Bu süreçle mücadelede en önemli hususlardan biri de aşıdır. Aşı ile ilgili de zamanı gelen tüm vatandaşlarımızın aşılarını olmalarını tavsiye ediyorum” dedi

Hakkında: Cesur İlkeli

BLOG YAZARI

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir