https://www.unyegundemhaber.com/

TOBB’DEN ÜNYE’YE OKUL MÜJDESİ

Bir dizi açılış programları nedeniyle Ordu ziyareti kapsamında Ünye’ye gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Ünye’ye OSB alanında 13 dönümlük bir alana okul yaptırma müjdesi verdi. Hisarcıklıoğlu ayrıca, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası ile Ünye  Ticaret Borsası Müşterek Ödül Töreni’nde, Ünye’de  verilen hizmetin, Londra, Paris ve Berlin ticaret sanayi odaları ve borsalarının verdiği hizmetle aynı standartta olduğunu söyledi.

Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar’ın karşıladığı TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, ilk ziyaretini Ticaret Borsasına gerçekleştirdi.

TOBB’dan Ünye’ye Okul

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından Ünye’ye okul müjdesi verilerek,” Geçen hafta 173 okulu Türkiye eğitim camiasına hediye ettik. Şimdi Ünye’deki oda ve borsaların ortak talepleri doğrultusunda Ünye’mize de bir okul kazandırmış olacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin. Sizlerin talep ve önerilerinizi not alarak buradaki faaliyetleri Ankara’ya ileteceğiz” dedi.

“Oda ve Borsamız 5 Yıldızlı Hizmet Veriyor”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu odaların 4 yıldızlı hizmet verdiğini ifade ederek, “Ünye Ticaret Borsama teşekkür ediyorum. Çok muhteşem bir bina olmuş. Hayırlı işler için geldik. Borsamızı Ünye’nin tarım ve hayvancılığı için çalışıyor ve 5 yıldızlı bir hizmet veriyor. Mustafa kardeşime teşekkür ediyorum. Tarım ürünleri lisans depolarında birlikte çalışıyoruz. Birçok konuda Ünye Ticaret Borsası ile birlikte çalışıyoruz. Kendisine yeten ülke olmanın önemini pandemi de hep beraber gördük. Tarım ve hayvancılık Türkiye’nin en önemli ve Ünye’nin bu alanda ciddi çalışmaları olduğunu görüyorum” dedi.

“Üyelere Kefil Olan Bir Birliğiz”

Üyelerine dünyada tek kefil olan birlik olduklarını söyleyen Hisarcıklıoğlu, “ Yeşiliyle mavisiyle Ünye’ de olmak çok güzel. Ünye’de Mustafa ve İrfan kardeşimin müthiş bir gayretle çalıştığını görmek memnun edici. Kurumlarımıza destek veren herkese teşekkürler, Allah kendilerinden razı olsun. Her iki odamız ve borsamızın hizmet kalitesini beş yıldız olarak görüyorum. Gelirken baktım, Ünye Ticaret Sanayi odam ve Ticaret Borsamın üyelerine verdiği hizmet tam olarak beş yıldızlı. Bu yıldızı ben vermiyorum. Bağımsız denetim kuruluşları veriyor. Bu hizmet kalitesini görmek harika bir duygu, gurur duyuyorum. Birlikte bu etkinliği gerçekleştiren yetkili kurumlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Odalarımız borsalarımız proje üretiyorlar, hizmet ediyorlar. Hiçbir şey yapmasak bile üyelerimize kefil oluyoruz. 1 Milyon 600 bin üyemiz var. Kredi bulmakta zorlanan üyemiz kefil oluyoruz. Baba oğula kefil olmuyor bu dönemde. Oda sana kefil oluyor. Böyle bir şey yok dünyada. Şuan yaklaşık 600 milyar TL kefalet var. Allaha çok şükür sizlerin sayesinde bir itibarımız var. Ünye’de gece ve gündüz sizlerin dertlerini çözüm üreten İrfan Başkan ve Mustafa Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ben onlarla çalışmaktan çok memnunum.  Sizlerin taleplerini alıyorum ve çözüm için sizlerin seçtiği iradeye gidiyoruz. Bizlerin aşamaya ağı hiçbir şey yok. Bütün dünya ile şartlarımız eşit olsun ve birlikte yarışalım. Görün bakalım her şeyi aşarız. Devletten istediğimiz ise şartların aynı olması.” şeklinde konuştu.

Toplantı, Ünye’de faaliyet gösteren ve Ünye’nin enleri olarak seçilen isimlere verilen ödül töreni ile sona erdi. Ödül verilen firmalar ise şöyle; Ünye Madencilik, Mertcan Denizcilik, BB Madencilik, Akbel Turizm, Gıpta Ambalaj, Kaygılar Madencilik, Bacacı Ticaret, Şahit Ticaret, Furkan Gıda, Gümüşler Market, Karayiğit Kardeşler, Yılmaz Fındık, Maydenim Tekstil, Durak Fındık, Burak Tarım, Uslu Fındık, Dost Fındık, Çakmaklar Gıda firmalarına plaketleri verildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir