https://www.unyegundemhaber.com/

HÜSEYİN PEKER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

HÜSEYİN PEKER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

2020 yılında geçirdiği beyin kanaması nedeniyle evinde tedavi altında yaşamını sürdüren merhum Hüseyin Peker, bir haftadır yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybederek ebediyete uğurlandı.

Merhum İsmail ve Naile Peker’in oğlu, Ayhan ve Türkan Peker kardeşlerin babası, Huriye Peker’in eşi, Aslan ve Mevlüt Peker’in abisi, Ünye esnaflarından  Mustafa Çakıroğlu, Rıza Şeker ve Mustafa Bayraktar’ın Bacanağı, Gazeteci Cihan Çakır, İş adamları Hasan Çakır, Abdulkadir Şeker ve sağlıkçı Hasan Bayraktar’ın eniştesi, Beroğlu Süleyman Peker’in yeğeni, Kuyumcu Cezmi Peker ve Cengiz Peker’in amcazadeleri, Çaybaşı eski muhtarlarından Hasan Fahri ve Osman Nuri Bardan’nın eniştesi, Ahmet Peker’in kayıpederi, Hanboğazı esnaflarından Hüseyin Peker 15 Mayıs 2022 Pazar günü vefat etti.

Merhum Hüseyin Peker’in cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Merkez Büyük Cami’de kılındıktan sonra Yunus Emre Mahallesi Aile kabristanlığına defnedildi.

https://youtu.be/YqKmkjYUNUE

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir