https://www.unyegundemhaber.com/

İÇ MAHALLELERE, DAHA HIZLI VE EKONOMİK HİZMET…

Ünye Belediyesi tarafından Killik Mahallesi sınırları içinde kurulan beton santrali ve konkasör şantiyesi alanında çalışmalar sürerken, tesis hizmete alındığında yol malzemelerinin iç mahallelere çok daha hızlı ve ekonomik ulaştırılması için yeni bağlantı yolları da oluşturuluyor.

Ünye Belediyesi, Killik Mahallesi’nde kurduğu beton santrali ve konkasör şantiyesinden iç mahallelere daha hızlı malzeme ulaştırmak için Ünye-Akkuş Karayolu’na yeni bağlantı yolu açıyor.

Başkan Tavlı, “Çok daha hızlı ve ekonomik hizmet sağlamış olacağız”

Çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yaptığı açıklamada, “Killik bölgesinde bulunan beton santrali ve konkasör şantiyesi için hazırladığımız alandan Hızarbaşıgünlük üzerinden direkt Ünye-Akkuş-Niksar yoluna bağlanan yaklaşık 2,5 kilometrelik ham yolun çakıllama çalışması devam ediyor. 2-3 ay içerisinde tesisimizi hizmet aldığımızda bu noktadan Tekkiraz, Çatalpınar, Saylan, Yazkonağı, İnkur, Yeşilkent gibi iç mahallelerimize yol malzemesi ve beton transferini çok daha hızlı ve ekonomik şekilde ulaştırmış olacağız. Yapılan bu çalışmayla hem daha çok yol yapılacak hem de büyük oranda tasarruf sağlamış olacağız.” dedi.

Hakkında: Cesur İlkeli

BLOG YAZARI

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir