https://www.unyegundemhaber.com/

İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELİNDİ

İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELİNDİ

Ordu’da Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Polis Evinde düzenlenen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Vali Yardımcısı Bayram Gale, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

İftar öncesi Başkan Güler tek tek masaları gezerek şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarını selamladı. Ardından iftar saati ile birlikte paylaşılan sofrada oruçlar açılarak dualar edildi.

“İFTARIMIZ DAHA DA ANLAMI OLDU”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler 177 yıl önce kurulan böyle başarılı bir teşkilatın mensupları ile iftar vesilesiyle buluştuklarını, bu vesileyle şehit yakınları ve gaziler ile birlikte bu iftarı yapmanın anlamlı olduğunu söyledi.

Başkan Güler konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Emniyet Teşkilatımız bizim göz bebeğimiz. Onların emniyetinde biz de huzur içerisinde yaşıyoruz. 177 yıl önce kurulan teşkilatımızın yıl dönümü vesilesiyle şehit aileleri ve gazilerimiz ile iftar yemeğinde buluştuk.  Hem onlarla hasret giderdik hem de anlamlı bir iftar yapmış olduk. Bu vesileyle de Polis Teşkilatımızın 177. yıl dönümünü kutluyorum.”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir