https://www.unyegundemhaber.com/

İKİZCE SOSYAL YAŞAM ALANINA KAVUŞUYOR

İKİZCE SOSYAL YAŞAM ALANINA KAVUŞUYOR

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLÇENİN CAZİBESİNİ ARTIRACAK SOSYAL TESİS BİNALARI VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in turizmde attığı hamleler ilçelerin cazibesini artırıyor.  Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçe merkezinde hizmete kazandıracağı Sosyal Tesis Binaları ve Çevre Düzenleme Yapım İşi kapsamında çalışmalara başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla ilçe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak.

Ordu’nun 19 ilçesini alt yapıdan üst yapıya, tarımdan turizme, spor alanlarından vatandaşların keyifle zaman geçireceği mekanlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçesinde Sosyal Tesis Binaları ve Çevre Düzenleme çalışmalarını hayata geçiriyor.

İLÇE TURİZMİNE CANLILIK KATACAK

Sosyal Tesis Binaları ve Çevre Düzenleme Yapım İşi kapsamında ilçeye betonarme, çelik ve ahşap imalatlarla restoran, lostra salonu ve çeşme, mutfak ve sosyal donatı alanları kazandıracak olan Büyükşehir Belediyesi, alanın çevresinde de çeşitli ağaç türleri ile bitkisel peyzaj çalışması gerçekleştirecek. Çevre düzenlemesi çalışması kapsamında ayrıca sağlıklı yaşam (fitness) spor aletleri alana yerleştirilecek.

BAŞKAN KAYGI’DAN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi, temel döküm çalışmaları tamamladığı çalışmalarda üst yapıya başladı.   İlçeye kazandırılacak olan sosyal tesis çalışmaları için Başkan Güler ve ekibine teşekkür eden İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, yatırımın tamamlanmasıyla ilçenin turizm potansiyelinin artacağını belirtti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir