https://www.unyegundemhaber.com/

İLK YARI YIL KARNE TATİLİ YARIN BAŞLIYOR

Ünye’de sömestr olarak bilinen ilk yarıyıl karne tatili 21 Ocak Cuma günü başlıyor.

Ünye’de 24 bin 860 öğrencinin ilk yarıyıl yaşayacağı karne heyecanı nedeniyle Ünye’de 94 okulda eğitim camiası tatile girecek. İlk yarıyıl tatilinin 6 Şubat’ta bitmesin ardından 7 Şubat’a ikinci yarıyıl dönemi başlayacak.

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz,” Bu yıl 24 bin 860 öğrencimiz karne heyecanını yaşayarak bir dönemi tamamlamış olacaklar. Bizler bu anlamda bütün öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz. Öğrencilerimizin tatilde bol bol eğlenmelerini keyifli zaman geçirmelerini ve streslerini atmalarını tavsiye ediyoruz. Tabii bunları yaparken Covid-19 tedbirlerini ihmal etmemeleri hem bizler için hem onlar için çok önemli. Öğrencilerimizin tatil boyunca kitap okumayı ihmal etmemelerini arzu ediyoruz.  7 Şubat 2022 Pazartesi günü öğrencilerimizi enerjilerini toplamış bir şekilde okullarımızda bekliyor olacağız. Bu süreç içerisinde velilerimize bizlere vermiş oldukları destek için çok teşekkür ediyoruz.  Bu süreç içerisinde ilçemizde 2112 öğretmenimiz yarın itibarıyla bir dönemi tamamlamış oluyorlar. Biliyorsunuz Covid-19 tedbirleri kapsamında 1. Dönem eğitimimiz büyük bir emekle tamamlandı. Bu emeğin baş mimarı hiç kuşkusuz öğretmenlerimizdir. Onlara da birinci dönem yapmış oldukları çalışmalar için canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Öğretmenlerimiz Milli Eğitim Bakanlığımızın oluşturmuş olduğu öğretmen bilişim ağı üzerinden bu iki haftalık süre içerisinden hizmet içi eğitim faaliyetlerine alınacak. Bu hizmet içi faaliyetlerinde gönüllülük esastır. Bu faaliyetlerimize katılan öğretmenlerimize MEB onaylı sertifika verilecek. 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ikinci dönemde öğrencilerimizi okullarımızda heyecanla bekliyoruz. Bu süreç içerisinde bizler idareciler olarak okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve müdürlerimizle birlikte öğrencilerimiz için ikinci dönem hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Bize eğitimlerimizde destek olan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, öğretmenlerimize ve bütün öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir