https://www.unyegundemhaber.com/

“İNCESAZ” İLE MÜZİK ZİYAFETİNE HAZIR OLUN

“İNCESAZ” İLE MÜZİK ZİYAFETİNE HAZIR OLUN

“İNCESAZ” KONSERİ 1 ARALIK ÇARŞAMBA 19.30’DA OKSM’DE

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Kasım Ayı Etkinlikleri kapsamında Türk müziğinin sevilen gruplarından ‘İncesaz’ı Ordulularla buluşturuyor. 1 Aralık Çarşamba günü saat 19.30’da Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan konserde ‘İncesaz’ grubu özgün şarkılarının yanı sıra Türk müziğinin sevilen eserleriyle Ordululara müzik ziyafeti yaşatacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Kültür Sanat Kasım Ayı Etkinlikleri muhteşem bir konserle final yapıyor. Kasım ayı boyunca söyleşilerden konferanslara film gösterimlerinden konserlere birçok kültür sanat etkinliğini Ordulularla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, kasım ayının son etkinliğinde ‘İncesaz’ grubunun sahne alacağı bir konser düzenleyecek.

Grubun özgün şarkılarının yanı sıra Türk müziğinin sevilen eserlerini de seslendireceği ‘İncesaz’ konseri 1 Aralık Çarşamba günü saat 19.30’da Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

TÜRK MÜZİĞİNİN SEVİLEN GRUPLARINDAN

Türk müziğinin sevilen gruplarından İncesaz, 1997 yılında Murat Aydemir (tanbur), Derya Türkan (kemençe) ve Cengiz Onural (gitar) tarafından kuruldu. Üçlü yolculuklarına Cengiz Onural’ın besteleriyle başladı. Zamanla Murat Aydemir bestelerinin yanı sıra geleneksel Türk müziği repertuarından seçtikleri eserleri de kendi zevk ve anlayışlarına göre yorumladı. Grup ayrıca Türk televizyonlarının sevilen dizelerinden İkinci Bahar, Ekmek Teknesi, Çınaraltı ve Sev Kardeşim’in müziklerini yaptı. Son olarak 2017’de dokuzuncu albümlerini yayınlayan grup konserlerine aralıksız devam ediyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Vali Erol, Bugün de 4 Aileyi Ziyaret Etti 

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir