https://www.unyegundemhaber.com/

ÜNYE’DE SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gürecülü Mahallesi İrfan Aras Camiinde sabah namazı buluşması yapıldı.

İlçemizde sabah namazı buluşmaları devam ediyor. Her Cuma sabahı Müftülüğümüz, Cami görevlilerimiz, Cami Cemaatimiz ve Ünyelilerin desteği ile organize edilen sabah namazı buluşmalarına ilgi giderek artıyor. Bu kapsamda 25.02.2022 Cuma sabahı Gürecülü Mahallesi İrfan Aras Camii sabah namazı buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Cami görevlilerimiz Davut Çelen ve Abdullah Ocak’ın organizasyonunda düzenlenen buluşmaya İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Müftülük Şube Müdürü Adem Meral, Müftülük daire çalışanlarımız, çevre camilerin İmam Hatipleri, mahalle muhtarları ve cami cemaati iştirak etti.

Kur’an-ı kerim tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş’un kıldırdığı sabah namazı sonrası tesbihat, zikir, tevbe-i istiğfar ve sohbet ile devam etti.

Camii cemaati böyle güzel bir organizasyona destek veren  İlçe Müftülüğümüze teşekkür ederken İlçe Müftümüz Hüseyin Okuş hizmetlerinden ötürü Cami görevlileri ve mahalle halkına teşekkür etti.

Program yapılan kahvaltının ardından sona erdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir