https://www.unyegundemhaber.com/

İSMAİL ALTUNSARAY’DAN MEST EDEN KONSER

Ordu Büyükşehir Belediyesi

ORDU VE ÇEVRE İLLERDEN KONSERE GELEN VATANDAŞLAR UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Aralık Ayı Etkinlikleri kapsamında sahne alan İsmail Altunsaray seslendirdiği Türk Halk Müziği eserleriyle dinleyenleri mest etti. Orduluların yanı sıra çevre illerden de konsere gelen vatandaşlar unutulmaz bir akşam yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Aralık Ayı Etkinlikleri kapsamında muhteşem bir konsere imza attı. Bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcilerinden biri olan Türk saz ve ses sanatçısı İsmail Altunsaray’ı Ordulularla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla düzenlenen konserde vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

TÜRK HALK MÜZİĞİNİN EN SEVİLEN ESERLERİ SESLENDİRİLDİ

Klavyede Uğur Yıldız, klarnette Aykut Sütoğlu ve davulda Yiğitcan Er’in eşlik ettiği konserde İsmail Altunsaray, Türk Halk Müziği’nin en sevilen eserlerini seslendirdi. İzleyicilerin coşkuyla eşlik ettiği muhteşem konser büyük beğeni topladı.

BAŞKAN GÜLER,  KONSERİ VATANDAŞLARIN ARASINDA TAKİP ETTİ  

Konsere katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, birçok etkinlikte olduğu gibi İsmail Altunsaray konserini de vatandaşların arasına katılarak takip etti. Gerçekleştirilen konser, Başkan Güler başta olmak üzere tüm katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. Son eserin seslendirilmesinin ardından tüm salon İsmail Altunsaray’ı ayakta alkışladı.

ALTUNSARAY: “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Konserde konuşan sanatçı İsmail Altunsaray, Ordu’ya ilk kez geldiğini ve çok iyi karşılandığını belirtti. Ordulularla buluşmasına vesile olan Başkan Güler’e teşekkürlerini ileten Altunsaray, “Bu kıymetli organizasyonda emeği geçen en başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyorum. Benim Ordu’ya ilk gelişim, bu denli bir toplulukla karşılaştığım için çok mutlu oldum” dedi.

Konser, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in İsmail Altunsaray’a çiçek takdim etmesinin ardından sona erdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

ORDU VE ÇEVRE İLLERDEN KONSERE KATILAN VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Aralık Ayı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen İsmail Altunsaray konserinin ardından değerlendirmelerde bulunan vatandaşlar konseri çok beğendiklerini dile getirdiler.

Ordu başta olmak üzere çevre illerden de konsere katılan vatandaşlar, “Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerini çok beğeniyoruz. Bu akşam düzenlenen konser çok keyifli ve eğlenceliydi. Belediyenin bu tür konserler düzenlemesi bizleri çok mutlu ediyor. Tüm bu çalışmaları dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundular.

Ordu Büyükşehir Belediyesi
Ordu Büyükşehir Belediyesi
Ordu Büyükşehir Belediyesi
Ordu Büyükşehir Belediyesi
Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir