https://www.unyegundemhaber.com/

İTFAİYE, YANGIN GÜVENLİK DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

İTFAİYE, YANGIN GÜVENLİK DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DENETİM EKİPLERİ 8 AYDA 976 ADET İŞYERİ, İŞLETME VEYA TESİSİNDE YANGIN GÜVENLİK DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ. EKİPLER, ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ DE SUNUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı Denetim ekipleri, Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik gereği, 19 ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile özel ve tüzel kişilere ait her türlü yapı, bina, işyeri, işletme ve tesiste yangın güvenlik denetimleri gerçekleştiriyor.

2022 yılı ağustos ayına kadar 8 aylık dönemde 976 denetim faaliyeti gerçekleştiren Önleme Şube Müdürlüğü Denetim Birimi ekipleri, vatandaşlara yapı, bina, işyeri, tesis ve işletmede yangın güvenliği uygulamalarıyla ilgili danışmalık hizmetini de ücretsiz sunuyor.

YANGINA KARŞI GÜVENLİ BİNALAR OLUŞTURULUYOR

İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Önleme Şube Müdürlüğü denetim ekipleri, “İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı” alabilmek için zorunlu olan yangın güvenliği raporuna başvuruda bulunan işyeri, tesis, işletme ve konutları denetleyerek, konuyla ilgili bilgilendiriyor. Mevzuatlar çerçevesinde gerçekleşen denetimlerle, vatandaşların herhangi bir itfai olay karşısında hangi tedbirleri alması gerektiğini yerinde anlatan ekipler, yaşanabilecek zararları en aza indirmek için gayret gösteriyor.

Vatandaşların can ve mal güvenliklerine yönelik itfaiyenin gösterdiği gayret ve ücretsiz verilen danışmanlık hizmeti ise denetim yapılan iş yeri sahiplerini memnun ediyor.  

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir