https://www.unyegundemhaber.com/

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ÇUHACI’DAN ARPACIOĞLU’NA HOŞ GELDİNİZ ROZETİ

AK Parti’den istifa eden Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu İYİ Parti’ye geçti.
Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu AK Parti’den istifa ederek geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’ye katıldı.
Ünye’de AK Parti’den iki dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve daha sonra seçimlerde aday gösterilmeyen Arpacıoğlu bir süre önce AK Parti’den istifa etmişti.
Geçen hafta resmen İYİ Parti’ye geçen Ahmet Arpacıoğlu’nun rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener takmıştı. Bugün de İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ahmet Arpacıoğlu’na rozeti İlçe Başkanı Feryal Çuhacı taktı.


Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Feryal Çuhacı “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener diyor ki, Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer. Aramıza bir cesur daha dahil oldu. Sayın Ahmet Arpacıoğlu’na hoş geldiniz diyorum ve teşekkür ediyorum.” dedi.

İYİ Partili Ahmet Arpacıoğlu ise şöyle konuştu;

“Biraz önce sayın Başkanımızın ifade ettiği gibi cesurlar hareketinin fiilen içinde bulunmaktan fevkalade memnunum. Hepinizin bildiği gibi geçen hafta Ankara’da rozetimizi Sayın Başkanımız Meral Akşener tarafından takılmıştı ancak bugün ilçe teşkilatımız tarafından da bu rozetin tecili manasında siz değerli basın mensuplarıyla bir araya gelme ve sizlerle sohbet etme fırsatı bulduk. Bugüne kadar İYİ’ler hareketine destek veren cesurlarla beraber yürüyen tüm değerli cesur kardeşlerimi hanımefendileri, beyefendileri ve gençleri sevgiyle ve saygıyla kucaklıyorum. Bizlerde gönül olarak cesurlarla birlikteydik. Kuruluşundan itibaren cesurlar hareketinde beraber olmaktan, arkadaşlarımızla beraber yürümekten fevkalade mutlu idik ama bugüne nasipmiş, hamdolsun bugün fiilen beraberiz.

Asıl olan milletimizdir, asıl olan vatandaşımıza hizmetimizdir. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin tamamını halka hizmetini hakka hizmet desturuyla yapın. İnşallah bundan sonrada aynı duyguyla cesurlar hareketini destek vermek için buradayım. Başta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere çalışma ekibine Ordu il Başkanımıza, Ünye ilçe başkanımı ve teşkilatımıza bu gönülleri açtıkları ve bizleri davet ve kabul ettikleri için huzurunuzda teşekkür ediyoruz. Tabi inşallah hep beraber büyük aziz milletin güç vermesiyle partimiz bir gün inşallah iktidar olacak ve bir gün genel Başkanımızda Başbakan olacak. Bizler bir makam ve mevki için buralarda değiliz. En büyük şeref parti üyeliğidir. Bugün bu şerefe bende dahil olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. İnşallah Ünye’mize, Ordumuza, ülkemize iyi hizmet etmek adına buradayız. Milletimizi daha konforlu, daha mutlu, daha geleceğe güvenle bakan bir toplum yapmak için buralardayız. Yoksa herkes gibi bizde faniyiz, asıl olan iyi anılmaktır.” Dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir