https://www.unyegundemhaber.com/

Kamu-Der’den Vali Sonel’e “Yılın En Başarılı Valisi” Ödülü

Kamu-Der’den Vali Sonel’e “Yılın En Başarılı Valisi” Ödülü

 Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der ) Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, Vali Tuncay Sonel’i makamında ziyaret ederek “Yılın En Başarılı Valisi” ödülünü takdim etti.

 “Bizleri bu ödüle layık gördükleri için Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyen Vali Tuncay Sonel, “2 Temmuz’da Ankara’da yapılan ödül törenine yoğun programım dolayısıyla katılamamıştım. Bugün Ankara’dan zahmet ederek Ordu’ya kadar gelip ‘Yılın Valisi’ ödülünü şahsıma takdim etmeleri beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Makam ve mevkiler gelip geçicidir.

Görev yaptığımız her yerde aynı aşkla, aynı heyecanla tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmeye, onları memnun etmeye özen gösteriyoruz.

Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır” şeklinde konuştu Vali Sonel ile bir süre sohbette bulunan Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ da, “Yılın En Başarılı Valisi’ seçilmiş olan Sayın Valimiz Tuncay Sonel’i tebrik ederek, üstün hizmetlerinin devamını diliyorum. Kamu çalışanlarının başarısını yaptıkları saha çalışma sonucu tespit ediyoruz. Sayın Valinin daha önce görev yaptığı hizmetler ve Ordu ilindeki aynı hizmet anlayışıyla devam ettirip hayata geçirdiği projeler bizleri harekete geçirdi.

Özellikle Ordu genelinde tespit ettirdiği 2 bin 112 yetim ve öksüz çocuğa birer mektup göndererek, ‘eğer, annen ya da baban hayatta olsaydı özlemini çektiğin, annenden veya babandan isteyeceğin şey ne olurdu? Bunu da bana yazarsan çok memnun olacağım’ diye yazarak, çocuklardan isteklerini öğrenmesi ve bu istekleri yerine getirmesi bizleri gerçekten çok duygulandırdı.

Bunun yanında ‘Hatırlanmak Birgün Değil, Hergün’ projesi ile engeli olan bireylerin yanında olması, olması onların çeşitli ihtiyaçlarını karşılaması, her türlü takdirin üzerindedir. Eğitime verdiği destek ise tartışılmaz. Üniversite öğrencilerinin yüz yüze eğitime başlamasıyla birlikte eğitim için şehre gelen ve yurtlara yerleşemeyen, kalacak yer bulamayan öğrencilerin sorununu çözmek için şehirdeki bazı otellerle anlaşarak öğrencilerin kalacak yer bulana kadar misafir edilmesini sağlaması ise kamuoyundan tam not aldı.

Kısacası Sayın Valimiz Tuncay Sonel, mülki idare amirliği mesleğinin en güzel örneğini görev yaptığı her yerde göstermiş, devletin şefkatini, sıcaklığını, güleryüzünü vatandaşlara hissettirmiştir. Böyle duyarlı ve çalışkan Valililerimizi ziyaret edip tanışmak, ödülünü makamında verip onure etmek bizim de boynumuzun borcudur. Nezaket göstererek bizleri bugün makamında ağırlayan Sayın Valimiz Tuncay Sonel’e bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir