https://www.unyegundemhaber.com/

“KAPTAN FANTASTİK” FİLMİ OBBKT PERDESİNDE

“KAPTAN FANTASTİK” FİLMİ OBBKT PERDESİNDE

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Kaptan Fantastik” filmini sinemaseverler ile buluşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür sanat etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Konserlerden söyleşilere, tiyatrolardan film gösterimlerine birçok kültür sanat etkinliğiyle Ordululara dolu dolu günler yaşatan Büyükşehir Belediyesi, dünya sinemasının önemli filmlerini Orduluların beğenisine sunuyor.

Bu kapsamda yönetmenliğini ve senaristliğini Matt Ross’un yaptığı, başrolünde ise Viggo Mortensen’in oynadığı “Kaptan Fantastik” filmi izleyiciler ile buluşturuluyor. Filmde Kuzeybatı Pasifik ormanlarında bir baba ve 6 çocuğunun bir kabinde medeniyetten izole hayatta yaşamları anlatılıyor.

17 Şubat Perşembe günü Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda (OBBKT) gösterime girecek olan film 19.00’da sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir