https://www.unyegundemhaber.com/

KAR TİMLERİ GÖREV BAŞINDA

KAR TİMLERİ GÖREV BAŞINDA

ORDU’DA KAR ETKİLİ OLUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun şekilde kullandığı kaldırımlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için kar temizleme çalışmaları başlattı.

Kent genelinde etkili olan kar yağışının ardından harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların güvenliğini sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Cadde ve bulvarlarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapan ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandıkları kaldırımları da temizliyor. 19 ilçede kar ile mücadele çalışması sürdüren ekipler ulaşımda aksama yaşanmaması için 464 iş makinası ve 533 personel ile yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor.

19 İLÇEDE YOĞUN ÇALIŞMA VAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının trafik akışına engel olmaması için 19 ilçede yoğun mesai harcarken, diğer taraftan yaya ulaşımında sorunsuz sağlanması amacıyla alt ve üst geçitler ile yaya hareketliliğin yoğun olduğu meydanlarda temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda trafiğe kapalı caddeler, üst geçitler, merdivenler, yürüyüş yolları, hastane giriş ve çıkışları ile yaya geçitlerinde kar küreme ve buzlu alanları temizleme çalışması yapılıyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir