https://www.unyegundemhaber.com/

KARA YOLUNDA KULLANILAN DİNAMİTLER İSALE HATLARINA ZARAR VERDİ

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Murat Us, Kumru ilçesinde meydana gelen su kesintilerinin Kumru-Niksar Karayolu çalışmaları sırasında meydana gelen patlatmalardan kaynaklandığını söyledi. Genel Müdür Us, yaşanan mağduriyetle ilgili olarak yüklenici firmanın daha dikkatli ve hassas olması gerektiğini vurguladı.

Ordu’da Fatsa-Kumru-Niksar üzerinden Karadeniz’i İç Anadolu’ya bağlayacak olan Kumru-Niksar yolundaki çalışmalar devam ediyor. Sarp ve dik arazide yapılan çalışmalarda sert zeminlerdeki geçişi sağlamak için yapılan patlatmalar sonrası Kumru ilçe merkezini besleyen ana isale hattında zarar meydana geldi.

3 Şubat Çarşamba Kumru-Niksar kara yolunda yüklenici firma tarafından yapılan patlatmalar sonrası, tonlarca malzeme ana isale hattının üzerine yığıldı ve şebekeyi besleyen borulara zarar verdi. Yaşanan mağduriyet sonrası harekete geçen OSKİ ekipleri, saatlerce süren taş ve hafriyat kaldırma işleminin ardından, kırılan ve zarar gören hatların onarımını gerçekleştirdi.

Hakkında: Cesur İlkeli

BLOG YAZARI

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir