https://www.unyegundemhaber.com/

KARADENİZ RADYO TELEVİZYON VE GAZETECİLER DERNEĞİNDEN, ÜNYE CUMHURİYET BAŞSAVCI ORMANCI’YA ZİYARET

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi ile Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlayan Hayri Ormancı’yı Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler derneği ziyarette bulundu.

Ünye Cumhuriyet Başsavcı Hayri Ormancı gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretine Dernek Başkanı Cihan Çakır, Dernek Başkan yardımcısı Yunus Zor, Ünye Gündem Haber – SihaberOrdu Medya Grubu imtiyaz sahibi Gökhan ve Semanur Beşikçioğlu, programcı ve yazar Orhan Güler, görüntü yönetmeni Barış Tayfun Nal ve dernek üyeleri katıldı.

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlayan Hayri Ormancı’nın güler yüzlü ve samimi  misafirperverliğinde geçen ziyarette Dernek Başkanı Cihan Çakır , Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler derneği hakkında bilgiler verdi .Ziyarette basın ve adalet kurumunun çalışmaları ve önemi hakkında sohbet edilirken ,Dernek üyeleri Ünye Cumhuriyet Başsavcısı  Hayri Ormancı’ya görevinde başarılar dilediler.

Cumhuriyet Başsavcısı Ormancı’da Ünye’de görev yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda ise hatıra fotoğrafı çekildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir