https://www.unyegundemhaber.com/

“Kayıpsız Hedefe Ulaşmak İstiyoruz”

“Kayıpsız Hedefe Ulaşmak İstiyoruz”

Geçtiğimiz hafta hava şartları nedeniyle maçları ertelenen Ünye 1957 Spor, 20 Mart Pazar günü kendi evinde ağırlayacağı Görelespor maçı öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Ünye 1957 Spor geçtiğimiz hafta kendi evinde ağırlayacağı Görelespor maçının hava şartlarının kötü olmasının ardından bu hafta oynanacak maç öncesi antrenman çalışmalarına hız kazandırdı. Teknik Direktör Ufuk Uysal önderliğinde Ünye Şehir Stadyumunda antrenmana çıkan yeşil beyazlı ekip, hafta sonu oynanacak maçı almak için var gücüyle çalışıyor.

“Kayıpsız Hedefe Ulaşmak İstiyoruz”

Kayıpsız ligi tamamlayıp şampiyon olarak sezonu tamamlamak istediklerini söyleyen Ünye 1957 Spor teknik hocası Ufuk Uysal, “ Artık kitlendik hedefe tek amacımız ve hayalimizde şampiyonluğa ulaşmak. Geçtiğimiz hafta hava muhalefetinden dolayı maçlarımız ertelenmişti. Ertelenen maçımızı bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağız. Tabi bazı şeylerin bilincindeyiz. Tüm opsiyonlarımızı kaybettik. İki haftadır Sebat maçı ve beraberliği, dışarıda Karadeniz maçı ve beraberliği derken sahada ne kadar moralimiz yerinde olursa olsun iki maçtan en az 3 puan çıkarmamız gerekiyordu. Ve çıkaramadık. Bütün opsiyonlarımızı kaybettiğimizin bilincindeyiz. Bizde ona göre hazırlanıyoruz. Dört maçı da kazanıp üst lige çıkma umudumuz var. Bunun içinde hazırlıklarımızı yaklaşık 1,5 haftadır yapıyoruz. İnşallah bundan sonra kayıpsız ligi tamamlayıp rakiplerimize bakmadan şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

“Şampiyon Olarak Bitirmeyi Düşünüyoruz”

Ligi şampiyon olarak bitirmeyi ve rakiplerine bakmaksızın maçları almayı düşündüklerini söyleyen Uysal, “Geçtiğimiz hafta moral ve motivasyon biraz düşmüştü. Ama Görele sporun ertelenmesinde o süreci toparlanma anı olarak geçirdik. Ama geçtiğimiz haftaki maçta saha şartları bizi çok zorladı. Sahanın zemini çok kötüydü. Pas yapmaya çok elverişli değildi. 2-1 öne geçmemize rağmen 8 dakikalık rakibin baskısı vardı diyoruz. Onu atlatmakta biraz güçlük çektik. O arada bir gol yedik. Ve bir penaltı hakkımız vardı. O verilseydi şu an bu durumları konuşmuyorduk. Ama futbol güç sonuçlu ve her sonuna açık bir oyun. Biz bunlardan iki haftadır takımımız adına oyun olarak değil ama netice olarak kötü sonuçlar aldık. Ama önümüzdeki dört maçı kazanıp tekrardan kaybettiğimiz liderliği alıp ligi de şampiyon olarak bitirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir