https://www.unyegundemhaber.com/

KEDİNİN YARDIMINA ORDU İTFAİYESİ KOŞTU

KEDİNİN YARDIMINA ORDU İTFAİYESİ KOŞTU

İTFAİYE EKİPLERİ, 5 YAŞINDAKİ ZEYTİN’İ MAHSUR KALDIĞI YAĞMUR SUYU BORUSUNDAN 1 SAATLİK ÇALIŞMAYLA KURTARARAK SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir sitenin atıl durumda olan yağmur suyu hattına düşen ve mahsur kaldığı borudan çıkamayan 5 yaşındaki ev kedisi Zeytin, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarılarak sahibine teslim edildi. Kedisi ile arasında yoğun bir sevgi bağı olduğunu belirten sahibi Beyza Yürek’in kedisine kavuştuğun anlar ise görülmeye değerdi.

KEDİ İLE SAHİBİNİN BULUŞMASI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Ünye ilçesi ilçesi Gölevi mahallesi Güvenevler 2.sokak Korukent sitesinin kullanılmayan yağmur suyu hattına bir kedi düştüğü ihbarını alan Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, hızlı bir şekilde belirtilen adrese gitti. Yağmur suyu hattına düşerek mahsur kalan 5 yaşındaki ev kedisi Zeytin için çalışma başlatan ekipler, birkaç farklı noktayı kazdıktan sonra kediye ulaşmayı başardı.

Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından Zeytin, sağlıklı bir şekilde kurtarılarak sahibi Beyza Yürek’e teslim edildi. Çalışmalar esnasında Beyza Yürek’in endişeli bekleyişi ve sonrasında kedisine kavuştuğu andaki mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir