https://www.unyegundemhaber.com/

KENAN ARGAN’DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Cumhuriyetin 98. Yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Argan mesajında; “Gazi Mustafa Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümüne erişmenin engin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Cumhuriyet, her türlü zorluğa rağmen, Türk Milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir.
Aziz Milletimiz ve onun bağrından çıkan kahraman askerleri, dün nasıl ki Anadolu’da ülkesine, milletine ve vatan topraklarına karşı yönelen tehditleri bertaraf ettiyse bu günde aynı şekilde her tür tehlikeyi ve tehdidi yok edebilecek güç ve kararlılıktadır.
Yüce Türk Milleti’nin, canı pahasına büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyeti korumak, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak bizim birinci görevimiz olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, Milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir