https://www.unyegundemhaber.com/

KENAN BALCIOĞLU’NU SEVENLERİ UNUTMADI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Dövüş Sanatları ve milli takım antrenörü olan Kenan Balcıoğlu ölüm yıl dönümümde sevenleri tarafından unutulmadı.

Ünye’de eğitim ve spor alanında bir çok hizmetler veren Kenan Balcıoğlu ölüm yıl dönümünde  düzenlenen bir programla yad edildi.

Büyükşehir Belediyesine ait Fevzi Çakmak Sosyal Tesislerinde ,Fevzi Çakmak Mahallesi Ekonomik Ve  Kültürel Hayatı Geliştirme Derneğinin düzenlediği anma programına çok sayıda vatandaş ve spor camiasından sporcular katıldı.

Programda din görevlileri tarafından Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılarak  merhumun ruhu için el açıp dualar edildi.

İlçenin eğitim, sosyal ve sportif hayatına hizmet eden merhum Kenan Balcıoğlu’na Allah’tan rahmet, gerideki ailesine de sabırlar dilendi, Gençlerine ve sporuna birçok alanda hizmet eden bu gibi değerlerin kolay yetişmediğini ve kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirten katılımcılar ,35 yıldır Wushu başta olmak üzere Kick Boks, Muay Thai gibi uzak doğu sporlarını gençlere sevdiren dünya, Türkiye şampiyonları yetiştiren Kenan Balcıoğlu’nun yerinin doldurulamayacağını ifade eden konuşmalar yaptılar

Program geceye katılanlara ikramlarla son buldu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir