https://www.unyegundemhaber.com/

KENT BANDOSU ŞEHRE RENK KATTI

KENT BANDOSU ŞEHRE RENK KATTI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT BANDOSU’NUN YAZ KONSERİ İLGİYLE İZLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla kurulan ve şehre renk katan Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Bandosu, yaz etkinlikleri kapsamında Altınordu sokaklarında konser verdi.

Kurulduğu günden itibaren yaptığı çalışmalar ve etkinliklerle vatandaşlardan tam not alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Bandosu yaz etkinlikleriyle de göz dolduruyor. Tüm etkinlik ve festivallerin aranan yüzleri olan Büyükşehir Belediyesi Kent Bandosu, Altınordu ilçesinde konser verdi. Sırrıpaşa Caddesi ve Ceren Özdemir Meydan’ı başta olmak üzere sahil hattı boyunca verilen konser, vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gördü.

 VATANDAŞLAR İLGİYLE İZLEDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Şehir Bandosu tarafından gerçekleştirilen yaz etkinliğini ilgiyle takip eden ve cep telefonları ile bu anları kayıt altına alan vatandaşlar duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Ordu Büyükşehir Belediyesi Şehir Bandosu’nun Ordu’ya kazandırılmasından dolayı mutlu olduklarını ve düzenlenen etkinliği çok beğendiklerini belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir