https://www.unyegundemhaber.com/

KENT MERKEZİNDE YENİ YAŞAM ALANI “YAŞAM PARK”

Ünye Belediyesi kent merkezinde yeşil alanları arttırmaya ve vatandaşların sosyal yaşamlarını çeşitlendirmeye yönelik projeler kapsamında Atatürk Mahallesine “Yaşam Park” adında yeni bir alan kazandırıyor.

“Yaşam Park” Çok Sayıda Sosyal Donatıya Sahip Olacak

Ünye Belediyesi Plan ve Projeler Müdürlüğünce hazırlanan “Yaşam Park” çok sayıda sosyal donatı alanını bünyesinde barındıracak.

Park içerisinde kamelyalarında bulunduğu oturma alanları, anfi tiyatro, çocuk oyun alanları, peyzaj süslemeleri, gezinti alanları gibi donatılar bulunuyor.

Başkan Tavlı, “Kent Merkezinde Sosyal Yaşam Alanlarını Arttırıyoruz

Kent merkezinde özellikle vatandaşların soluklanabileceği yeşil alan ve sosyal yaşam alanlarını arttırmaya yönelik projelerin hızlı bir şekilde planlanarak hayata geçirildiğini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yaklaşık 15 bin kişinin yaşadığı bir mahalle olan Atatürk mahallesinde böyle bir alana ihtiyaç duyulduğunu ve bu gereksinimi yerine getirdiklerini belirtti. Yaşam Park’ın konsept olarak son derece modern bir alan olduğunu vurgulayan Başkan Tavlı, bu alandan tüm kentin faydalanacağını belirtti.

Yaşam Park 3 Dönümlük Bir Alana Sahip

3 dönüm bir alan üzerine kurulan “Yaşam Park” bu özelliği ile kent merkezinde vatandaşların rahat bir şekilde zaman geçirebileceği bir yaşam merkezi olacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir