https://www.unyegundemhaber.com/

KIRAN ORDU’LU HASTA İÇİN AMBULANS UÇAK GÖNDERDİ

Ordu’nun Kumru ilçesine bağlı Yenidivan Mahallesi’nden Almanya’da ikamet eden Avni Baki’nin eşi Fikriye Baki Almanya’da rahatsızlandı. Tedavisi için bir takım sebeplerden dolayı Türkiye’ye gelmesi gerekiyordu.

Durum AK Parti Kumru İlçe Başkanı Aydın Çavuş tarafından Dışişleri Bakan Yardımcısı Ordulu Yavuz Selim Kıran’a iletildi. Bakan Yardımcısı Kıran’ın devreye girmesi üzerine Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçak Almanya’ya uçtu.

Bugün saat 11:30’da sağlık ekibi ile birlikte ambulans uçak Almanya’ya uçan ambülans uçak, Fikriye Baki’yi Türkiye’ye getirmek için yola çıktı. Fikriye’ye Baki’nin tedavisi Türkiye’de devam edecek.

Büyük devlet olmanın böyle bir şey olduğunu söyleyen Aydın çavuş, “Hastamızın Türkiye’ye getirilmesi için varlığı ile bizlere güç veren; Başta Devletimizden, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan, konunun önemini hassasiyetle takip ederek, gerekli adımların atılması için bizi biran yalnız bırakmayan, Sayın Bakan Yardımcımız Yavuz Selim Kıran beyden Rabbim razı olsun.” dedi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir