https://www.unyegundemhaber.com/

KIZILAY AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

KIZILAY AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Geçtiğimiz hafta düzenlenen hafta Türk Kızılayı Ünye Şubesi Başkanlığına yapılan kongre sonucu göreve getirilen Şube Başkanı Halit Özdemir ve  Kızılay Ordu İl Başkanı Binnur Fatma Enginyurt yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldi.

Ünye Hüseyin Sabri Kadı Konağında düzenlenen programda Türk Kızılay Ordu İl Başkanı Binnur Fatma Enginyurt, Kızılay Ordu ve Ünye yönetimini kamuoyu ile paylaştı.

“Allah Rızası Dışında Başka Gayretimiz Yok”

Dünyada Allahın rızasını kazanmış bir şekilde onun huzuruna varmak istediklerini söyleyen Türk Kızılay Ünye Şube Başkanı Halit Özdemir, “Bildiğiniz gibi Kızılay olarak bir hayır hasana yoluna girdik. 3 aylar itibariyle yoğun ve manevi bir mevsimin içinden de geçmekteyiz. Yeni geldik ama geçmişten bizde müktesebat olarak var olan tecrübelerimizden de yola çıkarak hayır hasenatımızın rabbimizin de güçlü referanslarıyla 100 katıyla, 700 katıyla, 1000 katıyla karşılığını ödeyeceğini söylediği, iyiliklerimize karşılık ödüllerimizi vereceği bir mevsimden geçiyoruz. Dolayısıyla Allah rızasının dışında, gönül almanın dışında dünyadan hiçbir beklentimiz yok. Biz yaptığımız iyiliğin karşılığının Rabbimiz tarafından bizlere sunulacağına yüreğimizle, kalbimizle iman eden bir topluluğuz. Ben burada bulunan herkesin içerisinde de bütün kardeşlerimin de bu şekilde inandığına inanıyorum. Dolayısıyla baki kalan bu kubbe de hoş sedalar bırakarak bu dünyadaki sayılı dakikalarımızı bu şekilde tamamlamak istiyoruz ve rabbimizin rızasını kazanmış bir şekilde onun huzuruna varmak istiyoruz. Bunun dışında hiçbir gayemizin amacımızın olmadığını bilmenizi istiyoruz.” dedi.

“15 İlçemizde Temsilciliğimiz Oldu”

Göreve geldiği günden itibaren var olan iki ilçenin temsilciliği sonrası 15 ilçeye çıkardıklarını ifade eden Türk Kızılayı Ordu Şubesi Başkanı Binnur Fatma Enginyurt, “Projeleri konuşmak üzeri bugün burada bir ziyaret gerçekleştirdik. Değerli Belediye Başkanımıza da programımıza katıldıkları için çok teşekkür ediyorum. Biz görevi devraldığımızda sadece iki ilçenin temsilciliği vardı. Bugün sayımız 15 oldu. Ünye, Fatsa şubemiz ve diğer 15 temsilciliklerimizde Ordu’nun iyilik ordusu olarak inşallah hep birlikte el ele yapacağımız iyilikleri daha ileriye taşıma amacındayız. Yeni yönetimimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Rabbim utandırmasın iyilik yolunda hayırlı çalışmalar diliyorum” diye konuştu.

“Yerel Yönetim Olarak Kızılay’ın Arkasındayız”

Kızılay’ın ülke içinde ve dışında önemli hizmetler verdiğini söyleyerek yerel yönetimler olarak her daim destekleyeceklerini söyleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise, “Kızılay’ın amacı, nerede bir felaket ki dünyamızda bunların hiçbiri olmasın istiyoruz, ama olduğunda da buraya uzanacak ilk elin Kızılay olacağını biliyoruz. Kızılay’ın iyilik ordusuyla beraber güçlendiğimizi de biliyoruz.  Geçmiş dönemlerde bu kutlu camiaya hizmet eden başkanları ve yönetim kurulu üyesi olan emek veren herkese öncelikle teşekkür ediyorum. Çünkü bu Kızılay bugün kurulmadı. Bunun bir geçmişi var, geçmişinden bugüne emek verilerek, büyütülerek bugünkü haline getirilmiştir. İsmet Küçükoğlu’na ve kıymetli yönetim kurulu üyelerine de emekleri için buradan teşekkür ediyorum. Ben bu heyecanın artarak burada, ilçemizde, ilimizde hizmet noktasında yarışırcasına devam edeceğine yürekten inancım tamdır. Bizde yerel yönetim olarak sizlerin her daim arkasındayız. Birlikte beraberce bu memleketin ihtiyacının bulunduğu her noktada olmaya Allah’ın izniyle gayret edeceğiz. Allah’ım yapacağınız hizmetlerde sizleri bizleri mahcup etmesin diyorum” şeklinde konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir