https://www.unyegundemhaber.com/

KONKASÖR ŞANTİYESİ, BETON YOL ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

KONKASÖR ŞANTİYESİ, BETON YOL ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Yeşilkent Mahallesi’nde devam eden beton yol çalışmalarını incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, “Konkasör şantiyesinin hizmete alınıp, beton santralinin araç parkının güçlendirilmesinin ardından beton yol çalışmalarını hızlandırdık.” dedi.

Ünye Belediyesi, konkasör şantiyesinin kurulmasıyla birlikte mahallelerdeki beton yol çalışmalarını hızlandırdı. 

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Yeşilkent Mahallesi Serviler mevkiinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

-Maliyetler Düştü, Beton Yol Hizmeti İkiye Katlandı-

Yapılan yatırımın meyvelerini almaya başladıklarını ifade eden Başkan Tavlı, şunları söyledi;

“Daha önce beton yol yapımı için, tabiri caizse taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışıyorduk. Buda bizim ciddi manada zaman ve maliyet kaybımıza sebep oluyordu. Kendi konkasör tesisimizi hizmete alıp, beton santralimizin araç parkını güçlendirdikten sonra beton üretimini arttırarak mahallelerimizde beton yol çalışmalarımızı hızlandırdık. Yaptığımız yatırımlarla hem maliyetlerimizi düşürdük, hem de beton yol hizmetimizi iki katına çıkardık. Yeşilkent Mahallemizin Serviler mevkiinde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti yaptığımız yatırımın ne kadar doğru olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi.”

-Vatandaşlardan Teşekkür-

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın ziyaretinden ve yapılan beton yoldan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Yıllardır beklediğimiz bir çalışmaydı. Bu hizmeti yapmak sizlere nasip oldu. Beton yol olarak yapılması bizleri daha da memnun etti. Mahallemize sıkıntı yaşatmadan uzun yıllar hizmet edecek bir yol oldu. Allah sizlerden razı olsun, devletimize zeval vermesin.” dediler.  

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ GÜRGENTEPE’DEN SESLENDİ

BANA ŞANTAJ YAPIYORLARVALİYİ VE SAVCILARI GÖREVE DAVET EDİYORUM Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir