https://www.unyegundemhaber.com/

KÖPEĞİ TEKMELEYEN DOKTOR İSTİFA ETTİ

Köpeği tekmeleyen hayvanları koruma derneği üyesi Doktor istifa etti.

Samsun’un Atakum ilçesinde özel bir barınakta beslediği köpeğe tekme attığı görüntüler ortaya çıkan Birleşik Hayvanları Koruma Derneği (UPA) üyesi Dr. Oğuz Bozkurt Sınar, istifa etti.

Sınar, “Köpeğimiz bana arkadan sarılınca bacağımdaki yara acıdı, bir anda istemsiz bir hareket yaptım, zarar verme maksadım yoktu’ diyerek kendini savundu.

UPA Başkanı Haydar Aksu da sokak hayvanlarının bakımının yapıldığı alana gizlice kamera konulduğunu öne sürerek, “Yerleşkemize kamera koyan kişiler ve bu olayı rant haline çekmek isteyen bireylerle adli sürecimiz başlamıştır” dedi.

Olay, 1 Aralık’ta ilçenin İncesu Yalı Mahallesi’nde UPA’ya ait hayvan barınağında yaşandı. Barınaktaki köpekleri beslemeye giden dernek üyesi Dr. Oğuz Bozkurt Sınar, kendisine arkadan yaklaşan köpeğe geriye doğru tekme attı. Köpek aldığı darbe ile savrulurken, Sınar elindeki cep telefonu ile ilgilenmeye devam etti. Sınar’ın köpeği tekmelediği anlar, iddiaya göre bazı hayvanseverler tarafından barınağa gizlice yerleştirilen kameraya yansıdı. Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca Sınar dernek üyeliğinden istifa etti. Dernek yöneticileri de barınağa konulduğu iddia edilen gizli kamera ile ilgili savcılığa suç duyurusu için hazırlık başlattı. 

HÜRRİYET

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir