Ordu’nun Korgan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre, Korgan ilçesinde seyir halindeki araçların karıştığı trafik kazası sonucu 2 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye kısa sürede sağlık ekipleri, polis ve jandarma ekipleri yönlendirildi.
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından yaralılara ilk müdahale kaza yerinde yapıldı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle bölgede kısa süreli trafik yoğunluğu yaşanırken, ekipler tarafından gerekli güvenlik önlemleri alındı. Araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.
Yaralıların sağlık durumlarına ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, kazanın meydana geliş nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldığı öğrenildi.
Yetkililer, sürücülere trafik kurallarına uymaları ve özellikle kırsal mahalle yollarında daha dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haber: Semanur Beşikcioğlu / Ünye Gündem Haber
