https://www.unyegundemhaber.com/

KORGAN’IN İLÇE MERKEZİ SICAK ASFALTLA BULUŞUYOR

KORGAN’IN İLÇE MERKEZİ SICAK ASFALTLA BULUŞUYOR

KORGAN’DA HER YER ŞANTİYE

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan ilçe merkezinde, altyapısını sil baştan yenilediği iki mahalleye bağlı sokaklarda, sıcak asfalt çalışması başlattı. İlçe genelindeki birçok mahalle ve grup yolundaki, beton yol ve emülsiyon asfalt çalışmaları ise devam ediyor.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, mahalle ve grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde de hummalı bir çalışma yürütülüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince sürdürülen çalışmalarla, on yılların sorunları bir bir çözüme kavuşuyor. İlçelerde kurulan şantiyelerle ilin kaderi değişiyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi

İKİ MAHALLE DAHA SICAK ASFALTLA BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Korgan ilçe merkezindeki altyapı ve sıcak asfalt çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Başkan Güler, “Daha önce ilçe merkezindeki birçok cadde ve sokağın altyapısını yenileyerek sıcak asfalta kavuşturmuştuk. Şimdi ise altyapılarını baştan aşağı yenilediğimiz Dip Mahalle Mevlüt

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Sokak, Tepe Mahalle Molla Veli ve Sağlık Sokak’ta sıcak asfalt çalışmaları başlattık. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

KİRAZ’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ise “İlçemizde sıcak asfalt, emisyonlu asfalt ve beton yollar olmak üzere çok yoğun bir çalışma var. Bizlere bu hizmeti sunan ve Korgan ilçemizle yakından ilgilenen değerli Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HEKİMİN ONAYI OLMADAN UYGULANAN BİTKİ KATKILARI ÖLÜMCÜL OLABİLİR

Ordu Tabip Odası Başkanı Uzman Dr. Ali Coşkun bitkisel ürünlerin kontrolsüz kullanılması ve bu bitkisel …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir