https://www.unyegundemhaber.com/

KORGAN’IN MAHALLE YOLLARI BETONLA BULUŞUYOR

KORGAN’IN MAHALLE YOLLARI BETONLA BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan ilçesine bağlı Karakışla ve Tepealan mahalleleri bağlantı yolunu betonla buluşturmak için çalışma başlattı. Belediye-vatandaş iş birliği ile yapılan yolda hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf sağlanıyor.

Ordu’da kırsal yol ağlarındaki asfalt ve beton yol hamlesi sürüyor. On yılların sorunlarını bir bir çözüme kavuşturarak, hayalleri gerçeğe dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, bazı yatırımlarda belediye vatandaş iş birliğine giderek, gönül birlikteliğini hizmetlere yansıtıyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Korgan ilçesinin iki mahallesinin bağlantı yolunda beton yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 KARAKIŞLA TEPEALAN YOLU BETON İLE BULUŞUYOR

Yapılan bazı hizmetlerde belediye vatandaş iş birliğinin en güzel örneklerinin sergilendiğini ifade eden Başkan Güler, “Bazı ilçelerimizde vatandaşlarımızın yapılan çalışmalara gönüllü olarak destek vermesi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Korgan ilçemize bağlı 2 kilometre uzunluğundaki Karakışla ve Tepealan mahalleleri yolunda bunun en güzel örneklerinden birini yaşıyoruz. Güzergahtaki çalışmalara vatandaşlarımızda gönüllü olarak katılarak bizlere destek sunuyor” dedi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yıllar süren asfalt ve beton yol hayallerine kavuşan vatandaşlar ise “ İlçemizin her noktasında adeta şantiye kuruldu. Büyükşehir ekiplerinin çalışması ile artık toz ve çamurdan kurtulacağız. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir