https://www.unyegundemhaber.com/

Limanın ihalesi 25 Mayıs’ta…

Limanın ihalesi 25 Mayıs’ta…

“LİMAN ÇALIŞMALARIMIZ İHRACATA AÇISINDAN BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR”

Başkan Güler denizcilik ve liman çalışmaları hakkında bilgi vererek Ünye Limanındaki çalışmaların ihracat açısından büyük önem arz edeceğini belirtti. 30 yıldan bu yana 180 metre uzunluğunda kullanılan rıhtımın yapılan çalışmalarla 230 metreye çıkarıldığını da ifade eden Başkan Güler, eskiden rıhtıma bir gemi yanaşabilirken şimdi iki geminin yanaşabileceğini söyledi.

Başkan Güler açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Liman çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Denizlerimize ağırlık vermiştik, balıkçı barınaklarımız dahil olmak üzere. Ünye Limanındaki rıhtım 30 yıldır 180 metre boyundaydı. Biz bunu 230 metreye çıkardık. Böylece iki gemi birden yanaşıyor. Eskiden bir gemi yanaşabiliyordu, diğeri beklemek zorunda kalıyordu. Fatsa limanı için önemli çalışmalarımız var. Ayrıca Melet’in mendireği de dahil olmak üzere, balıkçı barınaklarımıza yaptıklarımız var. Bunlar aynı zamanda ihracat içinde çok önemli unsurlar.”

Limanın ihalesi 25 Mayıs’ta…

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye’de ek liman yapımı için ihaleye çıktı; ihale 25 Mayıs’ta…

Limanın, sözleşmelerindeki süreyi geçmemek kaydıyla yapım süresi dahil 30 yıl sonunda çalışır ve işletilebilir vaziyette İdareye teslim edilmesi işi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

İhale 25 Mayıs 2022 tarihinde saat 14.00’te Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir