https://www.unyegundemhaber.com/

Liseler Arası Karikatür Yarışmasında Sude KURNAZ Türkiye Birincisi Oldu

Eğitim çağındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacı ile Ticaret Bakanlığı tarafından 2019-2020 eğitim öğretim yılı içerisinde “Tüketici Hakları” konulu, ülke çapında resmi ve özel okulların, lise 9.10.11.12. sınıf öğrencileri için düzenlenen “TÜKETİCİ HAKLARI” Konulu Liseler Arası Karikatür Yarışması sonuçları Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN’ın katılımıyla yapılan programda açıklandı.

“Tüketici Hakları” Konulu Liseler Arası Karikatür Yarışmasına “Hakların Benimle” temalı “Karamsarlığın yerini sevgi alsın diye yeşile boyadım ağaçları, kimi zaman maviye boyadım gökyüzünü neşe versin diye, tuallerimin içinde büyüttüm hayallerimi, bazen bir çocuğu balonuna, bazen bir çiçeği yaprağına kavuşturdum, şimdi de tüketiciyi haklarıyla buluşturuyorum” diyerek katılan öğrencimiz Sude KURNAZ Türkiye 1.si olmuştur.

Türkiye 1.si olan Öğrencimiz Sude KURNAZ ödülünü Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN’dan aldı.                                               

Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencimiz Sude KURNAZ’ı ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ertuğrul ATASEVER’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir