https://www.unyegundemhaber.com/

MANYETİK KUMDA PLAJ VOLEYBOLU ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

MANYETİK KUMDA PLAJ VOLEYBOLU ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Ünye Belediyesi ve Ünye Su Sporları Derneği tarafından organize edilen Manyetik Kumda Plaj Voleybolu turnuvasının finali yapıldı. Turnuvada erkeklerde Kuzey Kafkas Tekstil, kadınlar ise Uslu Fındık Takımları Şampiyon oldu.

Ünye 21. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen manyetik kum plaj voleybol turnuvası final müsabakası ile sona erdi. 6 Temmuz’da başlayan ve Ünye Belediyesi ile Ünye Su Sporları Derneği tarafından organize edilen Manyetik Kum Voleybol Turnuvası’nın finali 21 Temmuz’da yapıldı. 8 bayan, 9 erkek takımı olmak üzere 17 takımın 4 grupta mücadele ettiği turnuvanın şampiyonları Kuzey Kafkas Tekstil ve Uslu Fındık oldu.

Final müsabakasının ardından Ünye Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Gürel ve Ahmet Şahin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, ÜTSO Başkanı İrfan Akar, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ünye 1957 Spor Başkanı Osman Karayiğit ve Ünye Su Sporları Derneği Başkanı Savaş Kara’nın katılımıyla kupa töreni düzenlendi.

Başkan Yardımcıları dereceye giren takımları tebrik ederken turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti.

Manyetik Kumda Plaj Voleybolu Turnuvasının Sonuçları Şöyle;

ERKEKLER

1-Kuzey Kafkas Tekstil

2-Yaman Kuyumculuk

3-Kaygılar Beton

EN CENTILMEN ERKEK TAKIM:

Halil Efendi Sosyal Tesisleri

KIZLAR

1-Uslu Fındık

2-Oto Erkan

3-Cafe İsmail Usta

KIZLAR EN CENTILMEN TAKIM:

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir