https://www.unyegundemhaber.com/

”MASTERCHEF TÜRKİYE”DE EMİNE ÇAKIR JURİ ÜYESİ OLDU

Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri alan öğretmeni Emine ÇAKIR, TV8 kanalında yayınlanan MasterChef programına katıldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yedi bölgeden yedi öğretmenin katıldığı yarışmada Karadeniz Bölgesini ve Okulu temsilen öğretmen Emine ÇAKIR jüri üyesi olarak yarışmada yerini aldı.

İlçede turizm alanında eğitim veren ve uyguladığı bir çok proje ile bölgede öncü durumda olan Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı organizasyonunda Karadeniz Bölgesi’ni temsilen ünlü yarışma programına konuk oldu. Aynı zamanda proje okulu olan Okul adına MasterChef yarışmasında Yiyecek İçecek Hizmetleri alan öğretmeni Emine ÇAKIR jüri üyesi olarak katıldı. Farklı bölgelerden gelen öğretmenlerle birlikte yarışmacıların hazırladığı yemekleri tadıp puanlayan öğretmenimiz, aynı zamanda Okuldan ve çalışmalarından bahsetti.

Hababam Sınıfı filminin de çekildiği Adile Sultan Kasrı’nda çekimleri yapılan yarışmada Emine ÇAKIR, proje okulu olarak turizm sektörüne nitelikli eleman yetiştirmek üzere eğitim veren Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, öğrencilerini mesleki olarak Erasmus, eTwinning ve Tübitak projeleri ile de  desteklediğini ifade etti.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

9 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ordu ili asayiş raporu belli oldu. Yapılan açıklamaya göre; İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir