https://www.unyegundemhaber.com/

MEHMETÇİK PARKI YENİLENDİ

MEHMETÇİK PARKI YENİLENDİ

Altınordu ilçesinde bulunan Mehmetçik Parkı Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla yenilenerek kullanıma açıldı. Yapılan yenileme çalışmaları ile modern ve sağlıklı bir yapıya kavuşan Mehmetçik Parkı çocuklarında beğenisini kazandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede hayata geçirdiği altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla Ordu’yu bir cazibe merkezi haline getiriyor. Bu kapsamda Altınordu ilçesinde de önemli dokunuşlarla büyük işlere imza atan Büyükşehir Belediyesi, ilçenin merkezinde bulunan, hem çocukların hem de vatandaşların sıklıkla kullandığı Mehmetçik Parkı’nı modern bir görünüme kavuşturdu.

 MODERN VE SAĞLIKLI BİR YAPIYA KAVUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin başlattığı çalışmalarla işlevini yitiren çocuk oyun grupları sökülerek çocukların beğenisini kazanacak yeni oyun grupları ile değiştirildi. Çalışmalar kapsamında parkın zemini de kauçuk malzeme ile kaplanarak çocuklar için konforlu hale getirildi. Ekipler aynı zamanda park içerisinde bulunan ağaçlarda budama çalışması yaparken devrilme tehlikesi sebebiyle can ve mal güvenliğini tehdit eden bir ağacında Orman işletme Müdürlüğünden alınan izinle kesimini gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından modern şehircilik kimliğine uygun çalışmalarla yenilenen Mehmetçik Parkı yeniden kullanıma açılırken yapılan çalışmalar çocuklarında beğenisini kazandı.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

HACI ADAYLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Ordu İl Müftülüğü koordinesinde 2024 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Hac-Umre organizasyonu yapan acentelerle Hacca …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir