https://www.unyegundemhaber.com/

MENDERESLERİ İLE ÜNLÜ PERŞEMBE YAYLASI’NDA KAR EĞLENCEYE DÖNÜŞTÜ

MENDERESLERİ İLE ÜNLÜ PERŞEMBE YAYLASI’NDA KAR EĞLENCEYE DÖNÜŞTÜ

ÇEVRE İL VE İLÇELERDEN BİNLERCE VATANDAŞ KATILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Aybastı Belediyesi iş birliği ile menderesleriyle ünlü 1500 rakımlı Aybastı Perşembe Yaylası’nda kar festivali düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu festival renkli görüntülere sahne oldu.

Perşembe Yaylası’nda bu yıl 2.si düzenlenen kar festivaline yöre halkının yanı sıra çevre il ve ilçelerden binlerce vatandaş katıldı. Soğuğa aldırış etmeyen vatandaşlar karı eğlenceye çevirdi. Renkli görüntülerin yaşandığı festivalde vatandaşlar davul zurna eşliğinde horonlar oynadı, el yapımı kızaklarla kayak yaptı. Of-raod, kano ve güreş gösterileriyle de eğlencenin doruk noktasına çıktığı festivalde vatandaşlara yöresel ürünler ikram edildi.

“ORDU TURİZMİNİ 12 AY 4 MEVSİME YAYDIK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bu yıl ikincisi yapılan festivalin herkes için güzel bir eğlence olduğunu söyledi.

Ordu’nun güzelliklerini görmek için tüm dünyayı şehre çağıran Başkan Güler şöyle konuştu.

“3 ay ile sınırlandırdığımız Ordu turizmini 12 ay 4 mevsime yaydık. Allah bundan sonra ağzımızın tadını bozmasın. Bu güzellikler bu oksijen diyarı hepimizin. Bütün dünyaya sesleniyorum, sadece komşularımız değil, herkes bu güzellikleri görmeye gelsin. Bu güzelliklerimizi onlarla paylaşalım. Bu yıl ikincisini yaptığımız kar festivali hepimiz için güzel bir eğlence oldu.”

“HERKES BU GÜZELLİKLERİ YAŞAMAYA GELDİ”

Ordu turizminin Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte canlandığını söyleyen Ordu AK Parti Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, “İşte gerçekten festival budur. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Ordu’yu 3 ay değil, 12 ay turizm ile canlandırdı. Yaz turizmiyle de kış turizmiyle de bu yaylar hep görmeye değer. Bütün herkesi bu güzel yaylarımızı görmeye bekliyoruz. Bugün burada sadece Ordulular değil, Amasyalılar, Samsunlular, Tokatlılar, Sivaslılar da var. Hepsi bu güzelliği yaşamaya geldi” şeklinde konuştu.

“MEMLEKETİMİZ ADINA YAPILAN ÇOK GÜZEL BİR ETKİNLİK”

Festivale katılan vatandaşlar, insanların eve kapandığı bu günlerde çok güzel bir etkinlik yapıldığını söylediler.

Karı kendileri için eğlenceye dönüştürüldüklerini ifade eden vatandaşlar şöyle konuştular:

“Karı eğlenceye dönüştürebilmek için bugün bu festivale katıldık. Memleketimiz adına yapılan çok güzel bir etkinlik. Ailemiz, eşimiz, dostumuz ile geldik. Aybastı zaten görülmesi gereken bir yer. İnsanların eve kapandığı bu günlerde böyle bir etkinlik yapılması çok güzel bir şey. Herkes gayet eğlendi. Çok güzel bir ortam hazırlanmış. Ordu Büyükşehir Belediyesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir