https://www.unyegundemhaber.com/

METEOROLOJİ UYARDI!

METEOROLOJİ UYARDI!

Ordu’da bu akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağış ve soğuk hava bekleniyor.

Yüksek kesimlerde kar şeklinde beklenen yağışlar nedeniyle yapılan uyarılarda vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji Samsun 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Orta Karadeniz’de beklenen yağışların bu akşam saatlerinde itibaren; Samsun, Ordu, Amasya ve Tokat çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların zamanla yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışına döneceği bekleniyor.

Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından da yapılan açıklamada, kuvvetli yağışlarla birlikte ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, heyelan, yükseklerde buzlanma ve tipi gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Beklenen kuvvetli yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarının da 15 dereceye yakın düşeceği tahmin edilirken, bu durumun özellikle doğum yapmaya başlayan fındıkta hasara yol açmasından endişe ediliyor.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…

Meçhul Asker Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencisi Hatice Aşcı’dan Gazze’li Çocuklara Anlamlı Bağış…Daha önce İlçe Müftülüğümüze …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir