https://www.unyegundemhaber.com/

MHP’den 2023’e Cumhur İttifakı Vurgusu

MHP’den 2023’e Cumhur İttifakı Vurgusu

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Teşkilatı tarafından Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı program düzenlendi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MYK üyeleri Kadir Şekerci, Murat Kotra ve Afşin Birben’in katıldığı programda adım adım 2023 hedefleri anlatıldı.

Toplantı sonunda toplantıya katılım sağlayanlara plaket verilirken, programa ayrıca AK Parti Ünye ilçe başkanı Kenan Selim Argan, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu MHP İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Ünye Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Gürkan, Ordu Ülkü Ocakları Başkanı Doğan Mert Duran, 27. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Fazlı Yüksel, İkizce Belediye Başkanı , ÜTSO Başkanı İrfan Akar, Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Kartegder Başkanı Cihan Çakır ,Mahalle Muhtarları, STK Üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 Hacıimamoğlu,”’Cumhur ittifakı tam bağımsız Türkiye’dir’”

Milliyetçi Hareket Partisi kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş anısına bir saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası konuşan MHP Ünye ilçe Başkanı Avukat Murtaza Hacıimamoğlu, “Bugün buraya liderimizin çağrısıyla geldiniz. Tek başınıza gelmediniz; birlik oldunuz, beraber oldunuz, tek yürek oldunuz üç hilalin altında ülkücü oldunuz. Ülkücülük sadece Milliyetçi Hareket Partisinde olur dediniz Milliyetçi Hareket Partili oldunuz geldiniz. Türkiye, Bayrak, sancak sevdanızı aldınız geldiniz. Hoş geldiniz. MHP kurulduğu günden bu yana devletinin ve milletinin yanında olmuştur. İhtiyaç duyulan her alanda bende varım demiştir. Yapılamaz, çözülemez denilen her konu Allah’ın izni ve liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin vizyon ve kararlığı, devletimizin destek ve duasıyla çözülmüştür. MHP Dünya siyaset tarihinde en ağır bedelleri ödemiş bir siyasi partidir. Bizim geçmişimiz de riya yoktur! Bizim geçmişimiz de beklenti yoktur! Bizim geçmişimiz de pazarlık yoktur! Bizim geçmişimizde acı, çile, hizmet vardır. İşte bu yüzden neden Cumhur İttifakı paydaşı olduğumuzu hala daha idrak edemeyenlere geçmişimizi anlatarak onlara ’Cumhur ittifakı tam bağımsız Türkiye’dir’ diyeceğiz! Unutulmasın ki: Bizler 15 devlet kurup yıkıldığı halde 16. Kuran bir ecdadın torunlarıyız. Türk milletini bölemeyeceksiniz, Türk Devletini yıkamayacaksınız!” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, “Bugün burada genel başkanımızın talimatlarıyla adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları kapsamında sizlerle buluşuyoruz. Bütün dünyada enflasyonun artması sonucu ülkemizde de enflasyon arttı. Faturalar üzerinden Türkiye ile husumetini görmeye çalışıyorlar. Buna asla müsaade edemeyiz. Bu toplantıların özü; genel başkanımızın talimatlarıyla muhalefet ne yapmak istiyor onları sizlerle paylaşmak ve Cumhur ittifakı ne yapıyor sizlerle paylaşıp aydınlatmak. Bugün burası 5. ilçemiz. Aydınlattık ve aydınlatmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Bizler genel başkan yardımcıları olarak sayın genel başkanımızın talimatlarıyla öncelikle Adım Adım 2023 İl İl Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı münasebetiyle bütün illerimizi tek tek dolaştık. Akabinde de 18 Şubat 2022 tarihinden bu yana gene sayın genel başkanımızın talimatları ve emirleri ile bütün ilçelerimizi dolaşarak halkımızın dertlerini dinleme, onların mutluluklarını paylaşarak artırma çabası içerisindeyiz. Bu toplantılarımızda bizler parti politikalarımızdan, geleceğe yönelik yapacaklarımızdan, 2023 seçimlerine dair hazırladıklarımızdan bahsediyoruz. Millet İttifakı’nın, akıl tutulmalarından bahsediyoruz.

CHP Atatürk ilke ve inkılaplarından şaşmış durumdadır. CHP artık Atatürk’ün kurduğu parti  değildir.6’lı zillet ittifakı bu memleketi yabancılara şikayet etmiş hıyanetlik yapmıştır.  6’lı zillet ittifakı ruyalardadır.18 Haziran 2023 seçimlerinde hayal aleminden uyanacaklar.21 .yüzyıl Türk asrı olacaktır”

MHP ve ülkücüler olarak biz bu dava yolunda milletimizin yanında milletimizin yararına şimdiye kadar var gücümüzle çalıştık. Bundan sonrasında da var gücümüzle çalışmalar içerisinde olacağız. Milletimizin lehine olan her çalışmanın yanında olacağız. Cumhur İttifakı pazara kadar değil mezara kadar kurulmuş bir ittifaktır” ifadelerini kullandı.

Toplantıda ayrıca Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı,Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyeleri Murat Kotra, Afşin Birben ve Kadir Şekerci’de toplantının amacına ilişkin konuşmalar yaptı. Toplantı sonunda toplantıya katılım sağlayanlara plaket taktim edildi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ENVER YILMAZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2024 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Enver Yılmaz, seçim sonuçlarının …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir