https://www.unyegundemhaber.com/

MİLLETVEKİLİ YEDİYILDIZ’DAN ESNAF ZİYARETİ

AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulunmak üzere Ünye’ye geldi.

Ünye ziyaretinde Belediye ile başlayan Yediyıldız’ı, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, İlçe Kadın

Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir ve partililer karşıladı.

Vekil Yediyıldız Ünye ziyaretini Orta Çarşı esnafını gezerek tamamladı.

Ünye Belediyesi ziyaretinde konuşan Ak Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, “Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı, siyasi tecrübesi olan ve bölgesini çok iyi tanıyan bir arkadaşımız.

Bu nedenle Ünye’ye çok değerli hizmetler veriyor ve vermeye de devam edecektir. Tüm dünyada yaşanan Covid-19 pandemisinin her ülke için önemli bir sınav. Hamdolsun gerçekleştirdiğimiz sağlık yatırımları ile hiçbir vatandaşımızı mağdur etmedik.

Her vatandaşımız sağlık hizmetlerinden sonuna kadar başarılı bir şekilde yararlandı. Bugün Amerika, Almanya gibi gelişmiş ülkelerde bile ciddi tedavi sorunları yaşanırken, ülkemizde bu anlamda hiçbir sıkıntı yaşanmadı. Bu da AK Parti iktidarının yaptığı yatırımların bir sonucudur. Türkiye’nin son yıllarda kaydettiği başarılar nedeniyle hedef bir ülke haline geldi. 2023 hedeflerimize doğru emin adımlarla giderken birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu nedenle birbirimize sıkı sıkıya bağlı olmalıyız” diye konuştu.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

TÜRKİYE-GÜRCİSTAN DOSTLUĞU ÜNYE’DE TAÇLANDI

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Gürcistan Parlamentosu üyeleriyle Ünye’de buluştu. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Nikoloz Iashvili’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir