https://www.unyegundemhaber.com/

“MİNARİ” FİLMİ İZLEYİCİ İLE BULUŞTU

“MİNARİ” FİLMİ İZLEYİCİ İLE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat şubat ayı etkinlikleri kapsamında 2020 ABD yapımı “Minari” filmi izleyici ile buluştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür sanat etkinlikleri kapsamında Şubat ayının ilk film gösterimi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda yönetmenliğini ve senaristliğini Güney Koreli  Lee Isaac Chung’un yaptığı başrollerinde Steven Yeun, Ye-Ri Han ve Alan S. Kim’in oynadığı 2020 ABD yapımı “Minari” filmini Ordulularla buluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda HES kodu ve hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen film gösterimi öncesi programa katılan vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından mısır ve gazoz ikram edildi.

1980’li yıllarda şehirde yaşarken kırsal bölgeye taşınan ve kırsal hayatın yaşam tarzına ayak uydurmaya çalışan bir ailenin hayatına odaklanan “Minari” filmi izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.

Film sonrası değerlendirmelerde bulunan vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerini çok beğendiklerini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir