https://www.unyegundemhaber.com/

MOTOPARK’TA FESTİVAL

MOTOPARK’TA FESTİVAL

MOTOR TUTKUNLARI HAFTA SONU ORDU’DA FESTİVALDE BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Motosiklet Kulübü iş birliğinde geçtiğimiz yıl düzenlenen Motor Festivali bu yılda motor tutkunlarını bir araya getirecek. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile şehre kazandırılan Gülyalı ilçesinde Ordu-Giresun Havalimanı yanında inşa edilen Durgun Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanı çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Tesis içerisinde bulunan Motopark’ta Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Motosiklet Kulübü iş birliğinde geçtiğimiz yıl ilki yapılan ve 13 ilden 700 motor, 1.500 motorcuyu şehre akın ettiren Motor Festivali’nin 2.si gerçekleştirilecek.

UNUTULMAZ BİR FESTİVAL YAŞANACAK

24-25-26 Haziran tarihleri arasında Durgun Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanında düzenlenecek olan 2. Ordu Motosiklet Festivali çeşitli gösterilere sahne olacak. Bu yılda motorseverler unutulmaz bir festival yaşayacak.

24 Haziran Cuma günü Gülyalı Durgun Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanında çadır kurulumu ve gece konaklaması yapılarak başlayacak festival, 25-26 Haziran tarihleri arasında şehir turu, Birkan Polat Motoshowu, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası konseri, Dj Ozzy konseri ve çeşitli programlar sonrası sona erecek.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

GENÇLİK MERKEZLERİNDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

GSB Ordu Gençlik Merkezleri tarafından Dünya Tiyatrolar Günü ve Merkezimde Ramazan etkinlikleri kapsamında Ordu Gençlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir