https://www.unyegundemhaber.com/

MUHTEŞEM KONSER TAM NOT ALDI

MUHTEŞEM KONSER TAM NOT ALDI

ORMEK, KURSİYERLERİNDEN TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Mart Ayı Etkinlikleri kapsamında ORMEK kursiyerlerinden oluşturulan “Türk Sanat Müziği Korosu” muhteşem bir konsere imza attı.

Konserlerden söyleşilere, konferanslardan film gösterimlerine kadar birçok etkinlikle Ordululara dolu dolu bir ay yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, tamamı ORMEK kursiyerlerinden oluşan “Türk Sanat Müziği Korosu” ile mart ayı etkinliklerini tamamladı.

Ordu Kültür Sanat Merkezinde Şef Akif Bayazıt tarafından yönetilen konserde Türk sanat müziğinin en seçkin 17 eseri ile Ordulular unutulmaz bir gece yaşadı.

BAŞKAN GÜLER,  KONSERİ VATANDAŞLARIN ARASINDA TAKİP ETTİ 

Konsere katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, birçok etkinlikte olduğu gibi tamamı ORMEK kursiyerlerinden oluşan “Türk Sanat Müziği Korosu” konserini de vatandaşların arasından takip etti. Gerçekleştirilen konser, Başkan Güler başta olmak üzere tüm katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi.

Son eserin seslendirilmesinin ardından tüm salon ORMEK kursiyerlerini ayakta alkışladı.

BAŞKAN GÜLER: “EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Konser sonrası Şef Akif Bayazıt’a çiçek takdim eden Başkan Güler, “Konserde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Muhteşem bir gece yaşadık. Harika bir koro harika bir orkestra eşliğinde çok güzel 2 saat geçirdik. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu salonu dolduran siz kıymetli hemşerilerimize de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Esas alkışlanacak olan sizlersiniz. Böyle kaliteli bir Türk Sanat Müziği Konseri ilimize çok yakıştı.  Değerli hocamız başta olmak üzere koroda bulunan bütün kardeşlerimizi kutluyorum”

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

ÜNYE’DE 18.04.2024 VEFAT HABERLLERİ

KIYMET BAŞOĞLU VEFAT ETTİ Merhum Rauf Başoğlu’nun eşi, Şefik Dursun’un ablası, Ömer Dursun’un halası, Kıymet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir