https://www.unyegundemhaber.com/

“MÜNAKAŞA DEĞİL MÜNAZARA” YARIŞMASINDA FİNAL ETABI BAŞLADI

“MÜNAKAŞA DEĞİL MÜNAZARA” YARIŞMASINDA FİNAL ETABI BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde “Münakaşa Değil Münazara” adıyla düzenlenen liseler arası ödüllü münazara yarışmasında ilçe etaplarının tamamlanmasının ardından il finallerine geçildi. 24 takımla başlanan il finallerinde son 4’e kalmak için mücadele eden gençler, belirlenen konularda yaptıkları kapsamlı araştırmalarla fikirlerini savunuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kurum ve kuruluşlarla yaptığı iş birliği çalışmaları ile Ordu’da çeşitli etkinliklerin hayata geçmesine öncülük ediyor. Bu kapsamda Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yapan Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin kendine güven duygusunun gelişmesi, kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri, farklı görüşleri bir arada yaşatabilme, kanıtlar ve bilgiler yoluyla mantık yürüterek fikirlerini savunmalarına katkı da bulunmak amacıyla düzenlediği “Münakaşa Değil Münazara” yarışmasında ilçe etapları tamamlandı.

BÜYÜK FİNALE DOĞRU REKABET ARTIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen yarışmanın ilçe etaplarının tamamlanmasının ardından il finallerine geçildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda finallere kalan 24 takım verilen konular üzerine yaptıkları kapsamlı araştırmalarla fikirlerini savunuyor.

Yoğun katılımla gerçekleşen yarışmanın final etabında ilk olarak takım sayı 16’ya düşecek. 16 turunun ardından sırasıyla çeyrek ve yarı final müsabakaları yapılacak ve ardından 6 Haziran’da son 4 takım final yarışması gerçekleştirecek.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL YAĞACAK

Alanında deneyimli uzman jüri üyeleri tarafından yapılacak olan değerlendirmelerin ardından dereceye giren takımlara Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şu ödüller verilecek:

1. olan takım öğrencilerine 6 bin TL para ödülü (her öğrenciye 2 bin TL), okula dizüstü bilgisayar, danışman öğretmene 3 günlük kültür gezisi

2. olan takım öğrencilerine 4 bin 500 TL para ödülü (her öğrenciye 1.500 TL), okula dizüstü bilgisayar, danışman öğretmene 3 günlük kültür gezisi

3. olan takım öğrencilerine 3 bin TL para ödülü (her öğrenciye bin TL), okula dizüstü bilgisayar, danışman öğretmene 3 günlük kültür gezisi.

Hakkında: semanur

admin

Kontrol Ediliyor

Hane Ziyaretleri Aralıksız Sürüyor

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir